Würst van Jeroen Meus maakt Rockabilly- en Retro Dog voor YESTERDAYLAND

0
42
yesterdayland
© Yesterdayland

De kwaliteit druipt ervan af, van de affiche van YESTERDAYLAND. Het jongste festival met de oudste klassiekers heeft nu ook Würst kunnen overtuigen. WÜRST serveert voor de sterren van Yesterdayland een kwalitatieve Rockabilly Dog.

En dat het team de smaak van de 60s, 70s en 80s te pakken heeft sedert de bekendmaking van Yesterdayland mag duidelijk zijn. WÜRST deed er nog een schepje bovenop… een Retro Dog! Gezond, kwalitatief en ideaal om van te smullen als pakweg Boney M, Johnny Logan, The Rubettes, The Troggs of Frans Bauer de revue passeren op één van de zeven podia in Bobbejaanland.

Nog nooit zag je zoveel hits, nog nooit zag je zoveel artiesten en bands, uit de jaren 60, 70 en 80. En nu zet ook WÜRST z’n schouders onder het jongste festival van het land : YESTERDAYLAND.

Het festival dat door ondermeer Radio 2 wordt aangekondigd als ‘het mooiste retro-feest van het jaar’ mag vanaf nu ook uitpakken met de titel ‘Het Lekkerste Festival Van Het Land’!

Yesterdayland gaat door op zondag 27 augustus in Bobbejaanland, start om 10 en eindigt om 22u. Alle info www.yesterdayland.be.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in