Het Witte Paard is met ‘Fascination’ klaar voor een nieuwe toekomst!

0
654
Fascination
© Christof Desmedt

80 jaar lang al serveert Het Witte Paard, de show- en revuetempel aan onze Belgische Kust, hun jaarlijkse zomerrevue.  Dat zal ook deze zomer niet anders zijn.  Tijdens de wintermaanden werd het interieur van de showtempel danig onder handen genomen.  Het resultaat is een zaal die de toekomst rooskleurig tegemoet ziet.

‘Fascination’ is de titel van de nieuwe zomerrevue van Het Witte Paard.  Naast vertrouwde namen zoals Nele Goossens, Peter Thyssen, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, is er dit jaar ook plaats voor nieuw talent en spetterende internationale acts.  Zo keren The Gibson Brothers na meer dan zes jaar afwezigheid terug naar Het Witte Paard en neemt The Barry White Experience je mee naar de tijd waar de zwarte discokoning heel wat feestvierders de dansvloer op joeg.

Verder is de zomershow zoals steeds een frisse mix van muzikale golden oldies en hedendaagse hits, komische sketches, meeslepende dansnummers, acrobatie en flitsende showkostuums.

De affiche wordt vervolledigd met een internationale verrassingsact en Jan Van Dyke en Franky Boy die voor het eerst sinds 2008 weer schitteren in dit zomerse revuespektakel.

Fris creatief team

Fascination
© Christof Desmedt

Nadat Jos Dom vorig jaar voor het eerst de regie van de show voor zijn rekening nam, maakt de regisseur die gekend staat om theater met dat tikkeltje meer, dit jaar opnieuw zijn opwachting.  et fantastische live-orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn gaat voor de tweede keer de uitdaging van de choreografie van de show aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Klaar voor de toekomst

Nadat de decorpanelen twee jaar geleden plaatsmaakten voor een flitsende ledwall, werd het interieur van de zaal afgelopen winter onder handen genomen.  De bij momenten weinig comfortabel zittende stoelen werden vervangen, de balkons en de muren werden afgewerkt met zwarte doeken waardoor het geheel een strak uitzicht krijgt.  De tierlantijntjes van weleer hebben plaats gemaakt voor een moderne look waardoor Het Witte Paard moeiteloos de concurrentie aankan en de toekomst recht in de ogen durft kijken.

Nieuw dit jaar zijn de maandelijkse dinnershows.  Voorstellingen die een mix zijn tussen de paas- en de zomershow en waarbij muziek, amusement, humor en dans moeiteloos hand in hand gaan met culinaire hoogstandjes.  Een formule ideaal voor bedrijven en particulieren die in Vlaanderen op zoek zijn naar vertier dat de concurrentie aankan met het Lido en de Moulin Rouge in Parijs.

Praktisch

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je het Witte Paard op 050 41 11 00 of op info@witte-paard.be.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in