Win tickets voor ‘The Hitman’s Bodyguard’ (afgelopen)

2
573
The Hitmen's Bodyguard

Augustus heeft weer heel wat mooie films in petto.  Zo komt op 23 augustus de film ‘The Hitman’s Bodyguard’ uit.  De film werd grotendeels opgenomen in Amsterdam. Wij geven 10 duo’s de kans om deze buddy-comedy te ontdekken!

’s Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijner beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

Trailer

Win tickets!

Wie zin heeft om deze film te bekijken, moet beslist meedoen aan onze wedstrijd. We geven 10 duotickets weg als jij ons kan vertellen wie ‘The Hitman’s Bodyguard’ regisseerde.  Het antwoord stuur je door op info@entertainment-today.be. Vergeet ook onze Facebookpagina niet te liken en de wedstrijdpost op je tijdlijn te delen.

De wedstrijd loopt van 30 juli 2017 tot en met 15 augustus 2017. Tickets worden per post opgestuurd en winnaars worden per mail of privébericht verwittigd.  Veel succes!

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in