Viktor Verhulst schrijft scenario nieuwe Samson & Gert Kerstshow!

0
79
viktor verhulst
© Medialaan/VTM

Wie binnenkort de nieuwe Samson & Gert Kerstshow gaat bekijken, zal het niet niet merken, maar achter de schermen vond een opmerkelijke personeelswissel plaats.  Niet Gert, maar wel Viktor Verhulst pende het scenario van de populaire show neer. 

In de beginjaren van Samson & Gert, was het Danny Verbiest die scenarist van dienst was.  Daarna nam Gert Verhulst die taak op zich.  Dit jaar kwam zoon Viktor met de vraag of hij het scenario voor de show mocht schrijven.  “Die jongen had nog nooit één gedichtje geschreven, niks”, vertelde Gert dit weekend aan Het Laatste Nieuws.

Gert Verhulst geeft ook grif toe dat hij z’n twijfels had bij het kunnen van zijn zoon.  “Het is zo’n moeilijke taak om alle pointes en karakters juist te krijgen.  Ik dacht dat het scenario onmogelijk goed zou kunnen zijn,” liet Verhulst optekenen.  Hij gaf zelfs toe dat hij de mail met het scenario een tijdje niet durfde te openen.  Pas toen hij zijn moed bijeenraapte was hij enorm onder de indruk.

Volgens Viktor Verhulst is de reden van zijn haast perfecte senario niet ver te zoeken: “Ik ben gewoon de grootste Samson & Gert-fan aller tijden,” aldus Viktor.

Alle info over de Samson & Gert Kerstshow: www.plopsa.be.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in