Vanavond opent Siska Schoeters haar club op Eén!

0
215
Siska Schoeters
© Vincent De Coninck

Vanavond is het zover: dan begint het nieuwe zomerse quizprogramma De Club op Eén. Wij hadden een korte babbel met De Club-vrouw van dienst, Siska Schoeters. Ze legt ons uit wat we precies mogen verwachten. Heel veel vrouwen alleszins.

Siska, vertel eens: wat mogen we van De Club verwachten?
Siska Schoeters: De Club is een plezante quiz waarin lachen centraal staat.  Er hangt een gezellige sfeer, zonder dat het suf of braafjes wordt. Als kijker krijg je ook het gevoel dat je bij De Club wil horen én wie wil dat niet: toffe mensen op je scherm in een zetel of een tof clublokaal.

Wat maakt het verschil met andere quizprogramma’s?
Siska Schoeters: We beginnen steeds met drie grappige, slimme én mooie vrouwen. Ee échte heilige drievuldigheid dus. Ikzelf ben ook benieuwd hoe mijn club er na enkele weken zal uitzien. Sowieso laat ik enkel mensen toe die slim genoeg zijn, maar ze moeten natuurlijk ook leuk genoeg zijn om mee in de club te zitten. Je hoort het, het is heel gezellige, vlotte en grappige quiz.

Siska Schoeters
© Vincent De Coninck

Hoe geraak je dan in De Club?
Siska Schoeters: In de eerste aflevering start ik met drie enthousiaste, vrouwelijke clubleden: presentatrice-actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli. De clubleden hebben elk twee pins op hun clubjasje. Een aflevering bestaat uit vijf rondes en in elke ronde probeert de uitdager van de dag een pin te veroveren van één van de clubleden. Als dat clublid de ronde verliest, moet die een pin afgeven aan de uitdager. Wie geen pins overhoudt, moet de club verlaten. Op het einde van de aflevering moet de uitdager de finale spelen. Hij of zij komt pas bij de club als die na de finale nog minstens één pin heeft. De pins die hij of zij overhoudt, gaan mee naar de volgende aflevering. Elke aflevering krijgt een nieuwe uitdager een kans en strijden de clubleden om het behoud van de selecte groep. In totaal circuleren er zes pins. Buiten mij kan de club maximum uit zes leden bestaan.

Het is een unieke locatie in Mechelen. Heel zomers getint, bewust gekozen?
Siska Schoeters: De redactie heeft lang gezocht naar een geschikte locatie en die hebben ze met T’ile Malines gevonden.  In deze stadsoase in Mechelen kan het publiek niet alleen genieten van de quiz, ze krijgen er ook een heerlijke zomerbar bij. Ik was de eerste keer ook onder indruk toen ik de locatie zag, want het kader past perfect bij de sfeer van het programma.

De Club start vanavond op Eén en is vanaf dan elke weekdag te zien rond 21u30.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in