Acteurs Hugo Sigal, Karel Deruwe en Jan Van Dyke repeteren sinds deze week de theaterkomedie De Tante van Charlie.

0
68
De Tante Van Charlie
© Theatertainment

Sinds maandag 9 oktober zetten acteurs Hugo Sigal, Karel Deruwe, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Ken Verdoodt letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor. Producent THEATERTAINMENT bereidt samen met deze topcast en o.l.v. regisseur Dirk Lavrysen de komedie De Tante van Charlie voor.

De Komedie Compagnie kijkt uit naar De Tante van Charlie. En gelijk hebben ze. Het oorspronkelijke stuk van auteur Brandon Thomas werd grondig bewerkt door ‘komische experten eersteklas’ Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke tot een eigentijdse, spitsvondige komedie.

Bovendien krijgt het publiek er een mooie mix van gevestigde waarden en aanstormend talent als Margot Hallemans (Familie), Thomas Van Goethem (DisneyJR) en Ken Verdoodt (Familie) te zien. Natuurlijk is iedereen ook reuzebenieuwd hoe Hugo Sigal voor het eerst terug op de theaterplanken staat als acteur (na ruim 47 jaar) en deze keer zonder zijn wederhelft Nicole.

Een ontstuimige, eigentijdse komedie

Twee studenten, Charlie en Wannes, vullen hun dagen met fuiven in plaats van studeren. Ze betrekken een hypermoderne loft op het eilandje in Antwerpen die weliswaar nog niet helemaal afgewerkt is. Er mankeert van alles waarvoor Rik de Syndic, verantwoordelijke van het gebouw, te pas en te onpas voor een oplossing moet zorgen. Oplossingen voor de onafgewerkte loft maar ook oplossingen voor de liefdesperikelen van de hopeloze studenten. En dan komt de tante van Charlie op bezoek…

Praktisch

  • Waar? Theater Elckerlyc, Antwerpen
  • Wanneer vanaf 11 november tot en met 10 december 2017
  • Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be – 070 691 002
Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in