Sven en Arn Ornelis presenteren op Joe de ochtendshow!

0
76
sven ornelis
© Medialaan/Joe

Op vrijdag 12 mei 2017 wordt het een speciale ochtendshow op Joe, want Sven Ornelis krijgt het gezelschap van zijn broer Arn. Anke Buckinx zit die dag dus met twee Ornelissen in de studio.

Sven brengt zijn broer mee naar aanleiding van de Heilige Broer- en Zusdag op zondag 21 mei. Samen met Anke, die haar broer zes jaar geleden verloor aan kanker, willen ze op deze nieuwe ‘feestdag’ broers en zussen centraal zetten. Naast de broer van Sven, brengen ook de andere Joe-dj’s op 12 mei hun broer of zus mee om samen te presenteren.

“Eens zien met wie ik na die speciale uitzending de ochtendshow verder wil presenteren. Met de ene Ornelis, of met de andere”, lachte Anke. “Het belooft een speciale dag te worden op Joe, waarmee we de luisteraars willen opwarmen voor de Heilige Broer- en Zusdag. De broers en zussen mogen nu eens proeven van de job die wij elke dag doen: radio maken. Ik ben benieuwd hoe Arn zal klinken op de radio, want in zijn dagelijkse leven staat hij in het onderwijs”, vertelde Sven.

Ook andere Joe-dj’s presenteren met broer of zus!

Ook de andere Joe-dj’s presenteren op 12 mei samen met hun broer of zus op Joe. Na de ochtendshow neemt Alexandra Potvin haar broer Marc mee tussen 9u en 12u, Nathalie Delporte vervangt Leen Demaré op de middag en presenteert samen met haar broer Frank tussen 12u en 13u en Carl Schmitz krijgt van 13u tot 16u zijn zus Ingrid op bezoek.

Het avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck presenteert met Rafs zus Sabine en Rani’s broer Joerie. Jan Bosman maakt radio met zijn zus Tina. Bjorn Verhoeven heeft geen broer of zus, maar nodigt van 22u tot middernacht zijn beste vriendin Sarah uit die hij beschouwt als zijn zus.

Bobbejaanland

De Heilige Broer- en Zusdag vindt plaats op zondag 21 mei 2017 in Bobbejaanland. Sven en Anke maken die dag van 10u tot 17u een speciale live-uitzending die volledig rond broers en zussen draait. Het duo roept iedereen op om langs te komen: jong en oud, met één of meerdere broers of zussen.

In aanloop naar die dag verzamelen ze nu al hilarische en toffe momenten van luisteraars, die iedereen kan insturen via joe.be of via de Joe-app.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in