Slongs Dievanongs: ‘Buurland zoals het nu is, was stiekem mijn ideale combinatie!’

0
203
Slongs Dievanongs
© Vincent De Coninck

Sinds vrijdag is Vlaanderen en Nederland een boysband rijker: Buurland.  Eén van de juryleden die week na week met de kandidaten meeleefde, was Slongs Dievanongs.  Na de finale gingen we haar opzoeken en vroegen we of ze tevreden was met de vier winnaars.

“Ik ga het niet onder stoelen of banken steken: de vier jongens die gewonnen hebben, droegen stiekem mijn voorkeur weg,” verklapt Slongs.  “Als ik Jelle, Jasper, Laurens en Lennart samen bezig zie, dan zie ik chemie op het podium.  Ook het publiek heeft dat gezien, want uiteindelijk hebben zijn beslist wie Buurland werd,” vervolgt ze.

Voor Slongs was de zoektocht naar de nieuwe boysband een emotioneel terugblikken op de start van haar eigen carrière.  “Ik kan me voorstellen hoe die jongens zich moeten voelen.  Alles is nieuw voor hen.  Ze worden ondergedompeld in een voor hen onbekende wereld: muziek, televisie, interviews, radio…  Zoiets mag je niet onderschatten,” zegt Slongs.

Echte werk

Voor Jelle, Jasper, Laurens en Lennart gaat het nu allemaal echt beginnen.  “Artiest zijn is plezant, maar het is vooral keihard werken,” zegt Slongs. De komende weken staan er heel wat interviews, televisiewerk op het programma.  Bedoeling is dat Buurland binnenkort door Vlaanderen en Nederland trekt, dus is het duidelijk dat de er de komende keihard gewerkt zal worden aan nieuw materiaal.

Hoewel Buurland bestaat uit vier knappe jongens, wil Slongs hen niet bestempelen als ‘boysband’.  “Buurland is meer dan dat.  Het is een echte popgroep met zeer getalenteerde leden die kunnen zingen en in sommige gevallen zelf muziek kunnen maken.  Het zijn vier posterboys, daar ben ik volledig mee akkoord.  Maar daarnaast kunnen ze véél meer dan alleen maar mooi zijn,” lacht ze.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in