Rob De Nijs speelt op verzoek in Brugge!

0
82
Rob De Nijs
© Concert Events

Rob De Nijs en Brugge: het is een mooi liefdesverhaal. Sinds het begin van zijn carrière zakt Rob graag af naar het Venetië van het Noorden waar hij naar eigen zeggen graag ‘wegzinkt in het toeristische gedruis’.  Op zaterdag 1 juli 2017 is het weer van dat: dan komt Rob De Nijs ‘op verzoek’ spelen in het Concertgebouw.

Rob De Nijs heeft in zijn glansrijke carrière al heel wat concerten gespeeld.  De setlist werd steevast vooraf bepaald om het publiek een brede waaier te geven aan bekende nummers én nieuws werk.

Maar wanneer je in meer dan 50 jaar honderden nummers hebt opgenomen komt er een moment waarop je het zelf even niet meer weet. Tijd dus om het roer om te gooien! Niet de zanger maar het publiek bepaalt in deze voorstelling voor het grootste gedeelte wat er gespeeld gaat worden.

‘Op Verzoek’ kan je gerust een live verzoekplatenprogramma noemen waarbij de fans de kans krijgen om dat ene nummer nog eens te horen.  Nieuw werk? Of toch maar die golden oldie?  Het kan allemaal, want Rob speelt op verzoek.

Praktisch

  • Waar? Concertgebouw Brugge
  • Wanneer? Zaterdag 1 juli 2017 om 20u
  • Tickets en info: www.concertevents.be
Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in