Nieuwe single Ingeborg ‘Laat Het Maar Los’ voorloper van nieuw album

0
376
Ingeborg

Het is al weer een tijdje geleden dat we van Ingeborg nieuw muzikaal materiaal voorgeschoteld kregen maar met de single ‘Laat het maar los’ komt daar nu eindelijk verandering in.

‘Laat Het Maar Los’ als eerste single uit het aankomend album ‘Where The Sky Touches The Sea’. Ingeborg schreef de tekst en samen met Tom Van de Venne ook de muziek.

De song is zo universeel dat iedereen wel iets van zichzelf zal herkennen in het nummer: Het loslaten van een lastig gesprek, een kwetsuur, een moeilijke situatie, … En ja, loslaten, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ingeborg die de tekst schreef, gaat er vanuit dat ‘iets loslaten’ gepaard gaat met ‘iets toelaten’.

“Dat wat je wil loslaten, kent vaak ladingen die hardnekkig zijn en heling zoeken. Het toelaten heeft te maken met het binnenlaten van het verdriet, het voelen van de onmacht of de boosheid die eronder zit,” zegt Ingeborg.  “Heel wat mensen zoeken dit ‘toelaten’. Tot ze ontdekken dat wat ze ervaren er helemaal mag zijn. Het hoeft dus niet verdoofd, weggestopt of verbloemd te worden.”

Kleurrijke CD

Het nieuwe album wordt alvast een kleurrijke schijf want naast zes Nederlandstalige nummers, zullen er ook 12 nummer in vreemde talen te horen zijn.  De zangeres beklemtoont dat het geen muziek is exclusief voor wie mediteert of yoga doet. “Het idee ontstond weliswaar tijdens mijn meezingconcerten, maar ik wil die positieve vibe doortrekken. Het is net zozeer geschikt voor wie in de file staat”, zegt ze.

‘Laat Het Maar Los’, de nieuwe single van Ingeborg, is binnenkort verkrijgbaar als download op iTunes.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in