Nieuwe CD voor Mieke

0
87
mieke
© Jaz Music

Na een succesvolle samenwerking met Luc van Meeuwen werd het tijd voor Mieke om terug te gaan naar de roots. Binnenkort verschijn een fris nieuw solo-album dat de titel ‘Parels’ meekreeg. Een titel die de lading volledig dekt ,alle op dit album aanwezige nummers zijn stuk voor stuk pareltjes.

“Eind vorig jaar kwam er een moment dat ik voor mezelf had beslist weer eens volop te gaan werken aan mijn solocarrière. Na een fijn en succesvol album met Luc van Meeuwen, vond ik het wel weer eventjes tijd worden voor mezelf’’ aldus Mieke.

Mieke die ooit aan de hand van Pierre Kartner de showbizz binnenwandelde heeft ruimschoots haar sporen verdien in de lichte muze. Een zangeres die uitgroeide in die veertig jaar, niet alleen in haar persoonlijke leven naar een uitgebalanceerde persoonlijkheid maar zeker ook in geluid en repertoire.

Toch staan er op dit album wederom een aantal duetten , op de CD terug te vinden onder de titel ‘The Country Sessions, samen met de Belgische zanger Bandit zijn er een drietal country nummers terug te vinden deels in het Nederlands en Engels gezongen.

‘Parels’, het nieuwe album van Mieke, verschijnt op 18 augustus 2017.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in