Nieuw album voor Isabelle A: ‘Zo zal het zijn’

0
499
Isabelle A
© CNR/Mostiko

Na haar gesmaakte deelname aan Liefde Voor Muziek kon een come-back album van Isabelle A niet uitblijven.  30 jaar na haar eerste release als tiener is Isabelle A terug en hoe! Vandaag ligt ‘Zo zal het zijn’ in de winkels.

Ze werd geboren als Isabelle Adam in de Gentse volkswijk De Muide, maar al gauw werd ze bekend onder de naam Isabelle A. In 1987 kwam haar eerste eigen single op de markt, De Troika. Op de toenmalige BRT mocht ze het jongerenprogramma Tv Tam Tam presenteren. In 1990 werd haar nummer Hé, Lekker Beest een grote nummer één-hit die negen maanden in de hitparade bleef staan en platina haalde. Daarna volgden de hits elkaar in snel tempo op.

Na vele omzwervingen kwam in 2016 de vraag of Isabelle mee wou doen aan de derde editie van het succesvolle VTM-programma Liefde voor Muziek. Het programma ging in april 2017 op antenne, en Isabelle werd door haar prachtige bewerkingen van andermans werk en haar zangtalent algauw uitgeroepen tot dé revelatie van het programma.

Dit was het moment om samen met de muzikanten uit het programma en Jeroen Swinnen als producer een nieuw album op te nemen met daarop alle opnames van Isabelle uit Liefde voor muziek, drie nieuwe versies van die opnames in de studio en zeven nieuwe nummers. 30 jaar na haar eerste release als tiener is Isabelle A terug en hoe!

‘Zo Zal Het Zijn’, de nieuwe plaat van Isabelle A ligt vanaf nu in de winkels en is als download verkrijgbaar op iTunes.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in