Dit najaar op Eén: Tabula Rasa

0
65
Veerle Baetens
© VRT/Caviar

Eén knalt het najaar in met een heleboel verrassende nieuwe titels en nieuwe seizoenen van gesmaakte programma’s. Zo is er straffe fictie met de psychologische thrillerreeks Tabula rasa.

In de nieuwe psychologische thriller Tabula rasa is Mie D’Haeze, een jonge vrouw die kampt met geheugenverlies, de enige sleutel in de mysterieuze verdwijningszaak van Thomas De Geest. Om De Geest terug te vinden, moet Mie haar weg zoeken in het raadselachtige doolhof van haar hoofd, en de puzzelstukken proberen te leggen van wat er precies gebeurd is. Hoe meer Mie zich herinnert, hoe meer ze iedereen rondom zich begint te wantrouwen… maar vooral zichzelf. Zijn de herinneringen echt of is het haar verbeelding die de gaten in haar geheugen probeert te vullen?

Showrunner Malin-Sarah Gozin ontwikkelde het idee voor de reeks samen met Veerle Baetens. Christophe Dirickx vervoegde het schrijfteam. De regie is in handen van Jonas Govaerts en Kaat Beels. Deze topreeks met internationale allures kan rekenen op een sterrencast met onder andere Stijn Van Opstal, Natali Broods, Peter Van den Begin, Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Hilde Van Mieghem. Tabula rasa nodigt de kijkers vanaf de eerste seconde uit om samen met Mie het mysterie van haar verleden te ontwarren. Bloedstollend en vernieuwend – een niet te missen reeks.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in