Micha Marah: ‘Ik ben wakker gekust!’

0
186
Micha Marah
© Christof Desmedt

Micha Marah.  Ze is nooit helemaal weg geweest, maar de laatste jaren was ze toch vooral actief achter de schermen van de showbizz.  In 2016 pikte Micha de draad van haar zangcarrière weer op én met succes!  “Ik ben wakker gekust,” verwoordt Micha het.  

Met ‘Liefdesliedjes’ scoort Micha Marah op dit moment een dikke hit.  Het nummer slaat goed aan in zowel de nationale en de landelijke hitparades.  “Blijkbaar vind het publiek de keuze van mijn nummers nu wel bij me passen,” lacht Micha.  “Maar succes kan je niet forceren.  Het publiek heeft altijd gelijk en natuurlijk hangt er veel af van de steun die je krijgt van de radio en de geschreven pers.”

Begin dit jaar bracht Micha Marah de single ‘Jij’ uit; een cover van Marco Borsato’s ‘Zij’.  Net voor de zomer kwam ze op de proppen met ‘Liefdesliedjes’; haar laatste single dit jaar.  “Ik vind twee singles een mooi gemiddelde,” zegt Micha.  “Maar het publiek moet niet te vrezen: ze zijn niet van me af.  Voor 2018 staan een aantal mooie projecten op stapel, maar daarover vernemen de fans later uiteraard meer.”

Bekijk het interview met Micha Marah!

‘Liefdesliedjes’, de nieuwe single van Micha Marah, kan je hier downloaden.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in