De Madammen van Radio 2 op Bilzen Mysteries

1
59
de madammen
© VRT/Radio 2

De Radio 2-Madammen ruilen morgen hun vertrouwde studio in voor een uitstap naar Bilzen Mysteries. Tussen 10u en 12u laten Anja, Britt en Cathérine zich onderdompelen in de unieke sfeer die er hangt rondom de Landcommanderij van Alden Biesen.

Burgemeester Frieda Brepoels komt in de uitzending vertellen wat ‘Bilzen Mysteries’ juist is en hoe je zelf de actieve wandelfilm kan beleven. Gids en historicus Stefan Licyops legt uit hoe de omgeving verwerkt is in de Bilzen Mysteries-attractie, gevolgd door een getuigenis van Anja Daems,die het avondspektakel een paar weken geleden bijwoonde.

Tijdens het 2de radio-uur komt Ridder Philippe de Wouters d’Oplinter langs. Hij is de kleinzoon van ‘de Heer van Biesen’ en komt meer vertellen over z’n grootvader, maar ook over wat hij van het Bilzen Mysteries verhaal vindt en hoe acteur Jan Decleir zichzelf hierin overtroffen heeft.

Tot slot komen Robert Moors en Ludo Nulens, twee brandweermannen op rust, vertellen over de legendarische brand in 1971. Een brand die zij mee geblust hebben en die ook aan bod komt tijdens Bilzen Mysteries.

Je hoort De Madammen morgen woensdag, tussen 10u en 12u op Radio 2. Wil je zelf het Bilzen Mysteries-gebeuren dit najaar meemaken, dan kan je hiervoor tickets reserveren via www.bilzenmysteries.be.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

1 REACTIE

  1. Ik had graag geweten waar ik het bakboekje ‘Oma’s bakboekje ‘ dat voorgesteld werd door Suzy Winter ,kan kopen, Het was tijdens de uitzending van de madammen vanuit Alden Biezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in