K3’tjes leggen hun ziel bloot bij Niels Destadsbader!

0
1197
Niels Destadsbader
© Medialaan/VTM

De feestdagen komen eraan. Hoog tijd dus voor VTM om een aantal hartverwarmende programma’s op de kijkers los te laten. In Overal K3 zoekt Niels Destadsbader op 21 en 28 december antwoorden op vragen die nog nooit eerder aan de K3-meisjes zijn gesteld.

Twee jaar geleden begonnen Hanne, Marthe en Klaasje aan een avontuur dat hun leven voorgoed zou veranderen. Ze werden op één dag gebombardeerd tot sterren en veroverden in een razendsnel tempo de Vlaamse en Nederlandse harten. Iedereen kent hen als de immer vrolijke K3’tjes, maar bijna niemand weet wat er echt in hen omgaat. Daarom nodigt Niels Destadsbader hen op 21 en 28 december uit voor een gesprek waarin hij antwoorden zoekt op vragen zoals: Hoe is het voor Marthe om met haar baas/schoonvader aan de ontbijttafel te zitten? Hoe ervaarde Hanne haar eerste filmkus? Hoe verliep Klaasjes verhuis naar Vlaanderen? Zo openhartig waren de meisjes nog nooit.

Ze blikken terug op hun twee eerste jaren in de spotlights en kijken vooruit naar de toekomst. Voor één keer stappen ze uit hun comfortzone en trekken ze de straat op voor hun allereerste verborgen camera grap. Ook muzikaal komen ze verrassend uit de hoek, door een medley te zingen van hun favoriete nummers, van Lady Gaga, over Marco Borsato tot Kings of Leon. Kortom, de kijkers krijgen de K3-meisjes te zien zoals ze ze nog nooit zagen.

Niels ontvangt ook bekende gasten, die een bijzondere band hebben met K3. Acteur Sven De Ridder en muzikant Miguel Wiels schuiven aan en vertellen over hun ervaringen met K3. En uiteraard kan ook de godfather van K3, Gert Verhulst, niet ontbreken.

Overal K3, donderdag 21 en 28 december 2017 om 20u35 bij VTM.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in