Johan Veugelers goochelt met sprookjes!

0
478
johan veugelers
© Cameraworks

‘Beloof Me’, de nieuwe single van Johan Veugelers (een ultra dansbare versie van ‘Il Mondo’) heeft een schitterend vervolg gekregen met een ludieke videoclip waarin Johan goochelt met ’s werelds bekendste sprookjes!

Voor z’n nieuwe single ‘Beloof Me’, de titeltsong van het gelijknamige debuutalbum dat Johan in augustus voorstelde, ging de immer sympathieke spring-in-t-veld de mosterd halen bij Jimmy Fontana. Die laatste had in 1965 een dijk van een hit met ‘Il Mondo’.

‘Il Mondo’ werd omgedoopt tot ‘Beloof Me’, de arrangementen van het nummer werden volledig herwerkt, het tempo werd wat opgevijzeld en Johans ‘trekzak’ zorgt voor de vrolijke noot in het nummer. Het resultaat is een ultra-dansbare versie geworden waarbij niemand kan blijven stilzitten.

Videoclip

Voor de videoclip van ‘Beloof Me’ doken zowel Johan Veugelers als z’n vriendin Anja in de sprookjes van weleer.  ‘Belle en het beest’, ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’, ‘Lady en de vagebond’,… ze komen allemaal terug in de videoclip van ‘Beloof Me’.  Prinses oftewel ‘beauty’ van dienst is Anja, waarmee Johan ondertussen al een mooi tijdje een schitterend koppel vormt.

‘Beloof Me’, de nieuwe single van Johan Veugelers, is vanaf nu verkrijgbaar als download in iTunes of als track op het gelijknamige debuutalbum.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in