Wie houdt Stefanie in z’n greep?

0
2010
Jasmijn Van Hoof
© Medialaan/VTM

Aandachtige kijkers van Familie merkten de afgelopen dagen korte, schimmige flitsen op waarbij het niet onmiddellijk duidelijk werd om wie in zo’n penibele toestand verkeerde.  Tot gisteren duidelijk werd dat het om Stefanie, de dochter van Benny, gaat.  

Familie stevent opnieuw af op een spannende seizoensfinale.  Zoveel is duidelijk.  Gisteren kregen de kijkers van de reeks eindelijk te zien wie er in de kelder vast zat: Stefanie.  Maar wie haar vast houdt en waar ergens, is nog een groot vraagteken.

Stefanie vertrok vorige week voor een drietal weken naar Nieuw Zeeland.  Maar buiten één enkele sms, heeft niemand nog wat van haar vernomen; tot grote ongerustheid van Benny. Vraag is nu wie haar vast houdt en waarom.  Is het Simon Feyaerts die bij de familie in onmin is geraakt of zit de regie-assistent die Stefanie in Nieuw Zeeland lastig viel, er voor iets tussen?  Of houden de makers van Familie nog een extra troef achter de hand.

Eén ding is duidelijk: het worden de komende weken ongemeen spannende tijden voor de fans van Vlaanderens populairste soap!

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in