Giovanni of Sieg? Wie moet Steracteur Sterartiest verlaten?

0
148
giovanni kemper
© VRT/Eén

Morgenavond zetten de steracteurs weer alles op alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun goede doel. De liveshow zal beginnen met een bloedstollend moment: een van de twee topfavorieten, Gio of Sieg, moet de wedstrijd verlaten. Wie dat wordt en wie verder mag zingen voor zijn goede doel, ontdekken we morgen.

De vijf overgebleven steracteurs zingen dan niet één, maar twee solonummers. Om het nog wat moeilijker te maken moeten ze dat tweede nummer zingen in een taal die ze niet van nature beheersen: Fries, Spaans, Xhosa, Duala en Italiaans, het wordt een liveshow met een internationaal karakter.

Ontdek hieronder via “lees meer” alles over de spannende zesde liveshow van Steracteur sterartiest en welke nummers de steracteurs brengen.

Wie moet de wedstrijd verlaten: Gio of Sieg?

Vorige week bleef heel Vlaanderen verbaasd achter, want wat niemand zag aankomen, gebeurde toch: topfavorieten Gio en Sieg kwamen samen op de pijnbank terecht. Gio blies iedereen nochtans omver met zijn versie van Sorry van Justin Bieber, en ook Sieg kon op heel wat positieve reacties rekenen na zijn optreden vorige week. Het wordt vanavond dus zeker spannend in Steracteur sterartiest.

Deze week deelt de jury (Ingeborg, Kristel Verbeke en Gers Pardoel) haar laatste vrijstelling uit. Na alle optredens bepalen zij voor de laatste keer wie er meteen door mag naar de volgende liveshow. Maar is die vrijstelling van de jury eigenlijk een vloek of een zegen? Koen stootte met een vrijstelling rechtstreeks door naar de derde liveshow en viel de week erna toch af. Giovanni en Sieg kregen er ook eentje en belandden een week later op de pijnbank. Is Ianthe, die vorige week een vrijstelling kreeg, de volgende afvaller?

De kijkers thuis kunnen ook deze week natuurlijk stemmen op hun favoriete steracteur. De acteurs waarvoor het minste ge-sms’t wordt, komen op de pijnbank terecht en moeten nog een week gespannen afwachten.

Steracteur sterartiest, donderdag 7 december om 20u35 op Eén.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in