Ghost Rockers trappen vierde seizoen op gang met nieuwe clip!

0
174
ghost rockers
© Studio 100

De start van het nieuwe seizoen van de populaire TV-reeks Ghost Rockers op Ketnet nadert met rasse schreden. Op 1 september brengen de Ghost Rockers daarom een splinternieuwe clip uit met de titel: ‘Jij bent m’n aardbei’.

Het is de eerste single van de nieuwe CD ´De Finale´ die vanaf 1 december verkrijgbaar is. Het vierde seizoen van Ghost Rockers start op maandag 4 september op Ketnet. De nieuwe videoclip ‘Jij bent m’n aardbei’ is vanaf vrijdag 1 september om 18u te bekijken op Studio 100 TV, Ghost Rockers Facebookpagina en het YouTube-kanaal.

On Tour

Binnenkort kan je de Ghost Rockers weer live zien aan het werk zien tijdens hun nieuwe tour! Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits!

Op dit moment zijn er al een aantal shows volledig uitverkocht, daarom zijn er al extra voorstellingen gepland.

Vanaf 10 september in Roeselare, Heist-Op-Den-Berg, Gent, Oostende, Antwerpen, Asse en Hasselt. Tickets & info op www.studio100.com.

Nominatie

De film van de Ghost Rockers ‘Voor Altijd’ genomineerd voor een Ensor op Filmfestival Oostende voor Beste Kinder- en jeugdfilm. De Ensors worden uitgereikt op het Gala van de Ensors op 16 september 2017 in Kursaal Oostende.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in