Elvis komt terug naar Brugge en Antwerpen!

0
115
Elvis Presley

Op algemeen verzoek keert ‘The Elvis Concert 2018 – featuring his original musicians’ volgend jaar terug naar ons land. Vrijdag 12 mei spelen ze in de Antwerpse Stadsschouwburg en één dag later, op 13 mei, spelen ze in het Brugse Concertgebouw.

“Mijn God wat is hij goed. Je kon met je eigen ogen zien hoe Dwight bijna geen moeite had om de zaal in te pakken”, zegt de Nederlandse concertproducent en Elvis notoriteit Arjan Deelen. Als auteur van 2 succesvolle boeken over het leven van The King, weet hij waarover hij praat. “De Amerikaan Dwight Icenhower neemt de lead vocals voor zijn rekening. Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar hij is al vier keer uitgeroepen tot de beste Elvis-imitator ter wereld. Eind vorig jaar won hij opnieuw en dankzij z’n stem, uitstraling en zijn enorme gun-factor, zal hij volgens mij nog vaak deze prestigieuze wedstrijd winnen. Hij ziet er niet alleen uit als de jonge Elvis, maar klinkt ook nog eens zo! De gelijkenis qua stem is zelfs zo groot, dat zelfs familieleden van Elvis werden ‘beetgenomen’ door de stem van Dwight. Wat een ongelofelijk talent hé.”

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat The King OF Rock and Roll stierf op 42-jarige leeftijd. Veel te jong, maar de muzikal erfenis die hij achterlaat blijft indrukwekkend. ‘The Elvis Concert 2018 – featuring his original musicians’ laat je kennismaken met de jonge Elvis. “Het publiek wordt teruggevoerd naar de periode van de echte rock ’n roll en wordt ondergedompeld in de opwinding en de energie van die allereerste wilde Elvis-shows. Geweldige klassiekers als ‘Hound Dog’, ‘Suspicious Minds’, ‘It’s Now Or Never’, ‘Blue Suede Shoes’ en vele anderen, komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit. Dat is het geheim van het succes en daarom komen we in 2018 terug naar Vlaanderen met deze unieke show.”

Naast showmaster Dwight Icenhower, zijn ook de vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis opnieuw aanwezig. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album ‘On Stage – February 1970′; Elvis’ beste live album ooit volgens vele recensenten.

Op percussie hoor en zie je Eddie Graham aan het werk. Hij was te zien in de concertfilm ‘That’s The Way It Is’ in 1970. Eddie en Bob vormden samen het hart van het ritmesectie in de band van Presley tijdens de vroege jaren ’70. Nu, 45 jaar later, staan ze weer samen op het podium voor deze bijzondere Europese tournee.

Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten, of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk gekend hebben! Of, zoals een fan het stelde: ‘One handschake away from the King’.

Praktisch

Tickets voor ‘The Elvis Concert 2018 – featuring his original musicians’ op vrijdag 12 mei in de Antwerpse Stadsschouwburg en zaterdag 13 mei in het Brugse Concertgebouw, kan je bestellen op www.teleticketservice.com of op 070 252 020.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in