Dean: ‘Zomer? Dat is zon, zee, strand en… reggae!’

0
126
Dean
© Christof Desmedt

Goedgezind word je van de nieuwe single van Dean en daar zullen de reggae-invloeden in het nummer niet vreemd aan zijn.  Onlangs was de zanger te gast bij VBRO; een ideaal moment om Dean even aan de tand te voelen over zijn nieuw nummer.  

“Wanneer het zomer wordt, begint het bij mij te kriebelen,” steekt Dean van wal. “Automatisch link ik zomer ook met reggae.  Dus heb ik gevraagd aan mijn songwriter Stefaan Fernande om een nummer te maken à la ‘Dreadlock Holiday’.   Het resultaat is ‘Sta Op’, een nummer dat bol staat van de reggae-invloeden.  Ik ben heel tevreden met het nummer,” besluit een enthousiaste Dean.

Origineel is Dean met zijn idee wel, want niemand van zijn collega’s heeft zich deze of vorige zomers aan een dergelijk nummer gewaagd.  ‘Sta Op’ klinkt compleet anders dan Deans vorige singles en net dat is de sterkte van het nummer én de zanger.  ‘Sta Op’ lijkt een paar weken na zijn release op weg om een dikke hit te worden.

Deze zomer staat Dean vaak op het podium aan de kust.  Tijdens die optredens brengt Dean niet alleen eigen nummers, maar ook covers van The Rolling Stones, André Hazes tot Herman Brood.  “Ik hou enorm van rock ‘n’ roll en blues en ik kan het niet laten om nummers die me aanspreken in mijn set te verwerken,” zegt Dean.

Bekijk het interview met Dean!

Wie wil weten waar Dean deze zomer allemaal optreedt, kan een kijkje nemen op zijn website.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in