Christoff krijgt goud voor zijn nr 1 hits verzameling

0
185
christoff

Christoff kreeg gisteren uit handen van de Brusselse staatssecretaris Bianca Debaets een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10,000 stuks van zijn recente album ‘De Hits’, een verzameling van alle nummer 1 hits van onze schlagerkoning van de voorbije 10 jaar.

Meteen kreeg Christoff ook het 1ste exemplaar van ‘De Hits – limited’, een feestelijke kerstbox met 2 CD’s, 1 DVD en unieke kerstkaarten, die vanaf vrijdag 8 december te koop is. In deze box vinden de fans een verzameling van de vele hits van Christoff, zijn mooiste kerstnummers en een dvd van het kerstconcert van Christoff in de Nationale Basiliek van Koekelberg.

Op 17 december staat Christoff trouwens, met kinderkoor Scaletta, voor de vijfde keer op rij voor een kerstconcert in de Nationale Basiliek van Koekelberg, dit kadert in een grote kersttour doorheen Vlaanderen. Meer info kan je hier vinden.

Samen met staatssecretaris Debaets maakt de zanger het mogelijk dat 150 Brusselaars die in kansarmoede leven, het concert vanop de eerste rij kunnen meemaken. Bovendien wordt een deel van de opbrengst van het concert geschonken aan Kom op tegen kanker en het Ronald McDonald-fonds.

Christoff zal de komende dagen nog tijd maken om zijn fans de kans te geven hun kerstbox persoonlijk te laten signeren. Dat kan op:

  • 9 december 2017, 13.30u in de Media Markt Oostakker
  • 9 december 2017, 16.30u in het Ringshopping Kortrijk
  • 20 december 2017, 15.00u in de Media Markt Hasselt
  • 23 december 2017, 15.00u in de Media Markt Oostende
Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in