Broer en zus dagen The Wall uit!

0
66
Niels Destadsbader
© Medialaan/VTM

Dinsdag nemen twee jonge veulens met dezelfde familienaam plaats naast Niels Destadsbader. Broer en zus Arne en Anke Braem uit Gavere wagen hun kans voor de 12 m hoge en 10.000 kg zware Wall.

Die Wall lijkt er echter niet veel zin in te hebben als het te winnen bedrag na enkele vragen op 0 euro komt te staan. Kan Anke de winst nog optrekken met de dubbele en driedubbele ballen?

Broer en zus zijn er alvast uit wat ze zouden doen mochten ze met een grote prijzenpot naar huis gaan. In het dagelijkse leven bekommeren ze zich allebei om het welzijn van kinderen. Anke als kinderverzorgster, Arne als leerkracht lager onderwijs. Dat een deel van het geld naar een goed doel gaat dat zich inzet voor de allerkleinsten, staat vast. Ook samen op reis gaan klinkt hen als muziek in de oren.

Het spel neemt voor Anke en Arne meteen een valse start wanneer foute antwoorden zich afwisselen met groene ballen in veel te lage bedragen. Maar houdt die trend ook aan wanneer de bedragen op de Wall de hoogte in gaan?

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in