Doran toost op de dag!

0
147
Doran
© Jeroen D'Havé

Het krachtige stemgeluid van Doran laat niemand onberoerd. Sinds de zanger vorig jaar zijn come-back maakte met ‘Cara Mia Blijf’, is hij helemaal terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. Voor de fans is er trouwens goed nieuws: Doran heeft een nieuwe single uit: ‘Ik Toost Op De Dag’.

Doran is niet voor één stijl te vangen. Met ‘Cara Mia Blijf’ bracht de zanger een frisse en eigentijdse versie van de klassieker van Jay & The Americans, terwijl ‘De Liefde Overwint’ een krachtige ballad was. Eén ding hebben beide nummers echter gemeen: ze zetten Dorans krachtige stem meer dan ooit in de verf.

Voor zijn nieuwe single ‘Ik Toost Op De Dag’ vond Doran de inspiratie in zijn eigen leven. Sinds hij het liefdesgeluk hervond aan de zijde van zangeres Elke Taelman, loopt de zanger op wolkjes. ‘Ik Toost Op De Dag’ is hem dan ook op het lijf geschreven: het is een stevig uptempo-nummer dat een positieve boodschap uitdraagt: ‘pluk de dag, wees positief én geniet!’.

Tegelijkertijd zet het nummer ook de warme klankkleur van Dorans powervoice in de verf. Kortom: een nummer waar je instant een goed gevoel bij krijgt en dat je keer op keer opnieuw wil beluisteren.

‘Ik Toost Op De Dag’, de nieuwe single van Doran, is binnenkort te verkrijgen als digitale download op iTunes.

Advertentie
BENL - 3 Months For Free Promotion 2 -  728x90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie
Vul aub hier jouw naam in